Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arroganta godhetsapostlar är vad ni är

Nu får det vara nog med dårskaperna
våldtäkterna fortsätter på löpande band
bilbränderna sprider sitt svarta mörka moln
ihop med alla andra bränder på skolor
och andra byggnader som är bebodda
hela tiden händer groteska saker
det får inte vara lugn och ro längre
det ska krigas bråkas skjutas dödas
ordet fred är inte välkommet
istället är orden våld hat och hot
vardagsmat i det nya landet Sverige
mitt framför ögonen på folk
pågår en fruktansvärd krigsföring
för det är precis vad det är!
hör ni det alla lomhörda politiker
ni låter det bara få fortgå
och struntar i att oskyldiga
människor blir attackerade och
får lida livslånga skador!
att de är rädda för att gå ut
faktiskt 24/7 på grund av
den onda utvecklingens alla
sataniska påhopp på fredliga
ni visar klart i era handlingar
att ni rent av skiter i att
landet och folk far illa!
arroganta godhetsapostlar
är vad ni är och käftarna
spottar bara ut en massa flosker
på ren svenska: skitsnack!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-18 10:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kunde inte sagt det bättre själv..
2018-05-22

  Bibbi VIP
"patos-poet!"

"Huvudet på spiken"
2018-05-18

    Runsaasti täytettä
Vid vistelse utomlands är jag numera mer lågmäld. Av förklarliga skäl. Jag skäms.
Bra formulerat om en mycket vilsen tid i ett land som tappat sin kompass.
2018-05-18

  Solstrale VIP
De ger sig inte förrän...
Flickor och kvinnor och tanter kommer bli lika jämställda som pojkar och män och gubbar på denna front...
Har hört att livet ör så svårt för vissa, de har ursäkter för allt, de får strafflindring och straffrabatt...

Din text är som verkligheten ser ut i vissa delar av landet...
Det måste få sägas och påpekas!
Patos saknar du icke därför kallar jag dig patos-poet! Bra rutet!
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP