Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om stort och smått


kriminalitet

Politiker gråter
tårarna är stora
över den misär man själva skapat
men när dörrarna stängs
blir minena gladare
några fler stängda fritidsgårdar'
ger möjlighet till sänkta skatter
och grogrund
'för fler poliser
och kontrollsamhälle
att poliserna gråter blod
över att få agera städare
döljs i floskler,som högre löner
och fler poliser.
Dom som byggt vårt välstånd
deras resultat vill politiker
sälja ut till sina kompisar
man sålde ut nordea
vin och sprit ,Telia
nu vill man sälja mer
talas om LKAB
detta om något är kriminalitet
förskingring av allmänna medel
som inte skapar något
mer än vinster för ett fåtal
då håller dessa politiker tyst
'precis som dom gör
när mångmiljardbelopp
förs ut ur landet.
det finns folk
som tycker det är rätt
att bedra människor
och dom har många
representanter
i Sveriges riksdag




Fri vers av tom boreland
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-18 09:29

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Viksten
Rättframt och ärligt
Så fungerar det
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland