Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord

Dina ord dansar i mina ådror

de lämnar dig och stannar hos mig…

stjärnornas virvel närmar sig och ensamheten flyr sakta

känslorna snurrar i ett rus

allt som är du blir fler och känns mer

du snuddar min natt

jag ser dig…

släpp inte taget, låt längtans smärta vila en stund.




Övriga genrer av Mayssa
Läst 235 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-05-18 09:33



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Mmmm "...låt längtans smärta vila en stund" så skön tanke !
2018-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Mayssa
Mayssa