Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


DE ORD SOM FLYTER

 

orden som flyter

de kommer till

men vet ej

ännu vart de

vill ta vägen 

 

de vilar kanske

några dagar

skvalpar runt

i ett ordhav

i en livssoppa


sedan vågar de

spills över på

någon strand

poeten får dem

i sin hand

 

arken tar dem emot

samlar dem ihop

ger dem meningsfullhet

sänder dem vidare mot

det hungriga publikhavet

 

används kanske som

en lisa för själen

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-18 09:49



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Tycker om dina tankegångar och formuleringar här. Bra!
2018-05-19

  M.Eta
Bra beskrivning om hur poesi blir till!
2018-05-19

  Stay Golden
Amazing thoughts.
2018-05-18

    ej medlem längre
Gillar denna!
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP