Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaggad av naturen!

Stilla, så stilla du sover nu.
Vaggad av bruset från vågen.

Änderna snattrar den sång de kan.
Svanarna glider majestätiskt fram.

Solen har värmt klipporna nu.
Så stilla, så stilla sover du!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-18 09:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vackert skaldat om lugn, ro och harmoni!
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP