Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG SKRIVER OCH PUBLICERAR I BILD

 

Allt detta är från mig

inifrån mitt innersta

inget annat 

därför skall du icke

stjäla mina bilder

eller texter någonsin

då gör du dig skyldig 

till att förgöra något i

upphuvsrättens linda

 

Du får inte plagiera mina

ordformler eller fraseringar

vare sig i från mina kommentarer

eller ifrån mina texter så var god sluta 

det går inte att på en lag pruta

kanske behöver du en sannings spruta

så att du slutar tjuta

om att dina texter minsann är det copyright på

men se du själv tycker det är okej att stjäla då?

bilder och foton och konstverk mitt som det är

var god att sluta med allt det där!

 




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-05-18 10:06



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Helt relevant och bra påpekat !
2018-05-20

  Karina"Kia"
Klockrent för vissa och de som är ovissa fattar ändå inte varför man inte ska/bör stjäla av andra...

Inte okey och straffbart!

Ovissa=Opålitliga
2018-05-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Alltså, vem är så korkad och respektlös att de stjäl från dig? Det är väl sina egna ord man ska publicera?
2018-05-19

  M.Eta
Viktigt! Har du råkat ut för detta börjar undra vad det är för personer som är med i poeter.se. Bra att du delar med dig av det här!
2018-05-19

  Marita Ohlquist VIP
Här sätter du ord på någonting som alla borde förstå och respektera!
Bravo!
2018-05-18

  Quasimodo
Helt rätt och riktigt, detta borde alla respektera!
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP