Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack fina Solstrale/ Eva Åberg för orden, du är verkligen en solstråle!


Patos-poet vilket fint namn

Tänk att få orden patos-poet
mitt hjärta tickade iväg av glädje
blev alldeles varm och kände
en våg av tacksamhet skölja över
dessa två ord inspirerar mig att fortsätta
skriva ut mina kamp dikter
mot orättvisan och utanförskap
mot alla politiker som inte
hjälper människor som gör rätt
som betalar massor av skatt
men som inte får något tack
eller mer hjälp stöd tillbaks
mot all smutskastning på folk
som vågar stå upp för sanningen
mot alla lögner som förgiftar
vilseleder med sitt förtal
jag fortsätter stå upp för friheten
mot diktaturen som håller på att
ta över och förminska syret!
min penna skriver på och drivs
av en inre kraft som tvingar mig
att stå upp för de svaga de utstötta
de som lämnas vind för våg
aldrig att jag låter mig tystas
då får de hänga mig på korset
som de gjorde med Jesus
han är min inspiration!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-18 11:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gläds med Dig i denna så välförtjänta uppmuntran!
2018-05-18

    Runsaasti täytettä
Tack, patoslogospoet!
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP