Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust och fägring stor...bagatell

 

 

Färgpraktsexplosion

klimatkompensation för

en lång kall vinter




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-18 10:41



Bookmark and Share


  Fulbergarn
det är vi värda
2018-05-19

  lodjuret/seglare VIP
Fick idén på systembolaget, att ett inköp till någons födelsedag kunde föda tanken att 'bagatell' skulle kunna vara en ordlek. Bag-a-tell...?
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP