Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motivet



Abstrakta fenomen
i en dunkel värld
inspirerar till mystik
Religion och filosofi
framträder så nära i dessa tankar:
att det naturliga sambandet
mellan allt levande
bär en krona av myrten
till ära
över mötet
med det övernaturliga




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-18 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP