Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POLLENCHOCK - tanka

Det är sommar nu

spindlarna väver fångstnät

pollen syr bodsduk

lägger gult täcke på sjön

allergibesvär frodas




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-05-19 17:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så är det verkligen...fin tanka...
2018-05-26

  Solstrale VIP
Ja gula eller gröngråa stora bordsdukar... Bra fångade ord till en väv av verkligheten...
2018-05-21

  Feliaxel VIP
Baksidan av våren för dom som är allergiska
2018-05-21

  M.Eta
Jobbigt för många med denna gula rök som virvlar runt i luften! Bra tanka
2018-05-20

  Judas Ekholm VIP
Tjusigt!
2018-05-20

  Fulbergarn
på älven för ett tag sen var det så mycket vitt skum med pollen i så vi trodde det var ett mindre isberg
2018-05-19

  Poeten Salvador VIP
Det regnade några stänk här om dagen. Vattenpölarna var gula
2018-05-19

  DavidM VIP
Snyggt skissad tanka med en skärpa i det aktuella.
2018-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP