Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKESPRATT

 

Om jag

finge bo

 

i kärleken

 

lägga måsten

åt sidan

 

om jag

finge bo

 

i lugnet

 

vem vore jag då?

 

ingen

som jag känner

 

men kanske

min bästa vän




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-05-21 17:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda tankar...fint...
2018-05-26

  Petter Wingren
Fin tankekedja. Det är ju poetens stora möjlighet att via språkets kategorier ställa närgångna frågor till sig själv som blir allmängiltiga och gärna underhållande men framför allt uppriktiga. Dina frågor väcker en sorg som trevar sig ut i de gränstrakter där identiteten kommer i gungning. Vem är jag och utifrån vilka förutsättningar?

2018-05-23

  M.Eta
Fin tanke, vem vill inte leva i lugnet!
2018-05-22

  Blomma-Stjärna VIP
underbar text - din bästa vän är du -måstena lagda åt sidan - lugnet och kärleken här!
2018-05-21

  DavidM VIP
En känsla av frihet i raderna som landar i en sorts balans, snyggt framfört.
2018-05-21

  ULJO
Tänkvärt skrivet
2018-05-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text!
Det händer att jag funderar på samma sätt, ja, vem vore jag då!
2018-05-21

  Larz Gustafsson VIP
Lurigt nog finns det en gård på Västanån i Älvkarleby som heter just Lugnet...

Men jag snappar vad du menar.
Ibland vill jag bada i kravlöshet.
2018-05-21

  Poeten Salvador VIP
Det måste finnas ett yttte du att balansera sin insida mot?
2018-05-21

  Feliaxel VIP
Tänkvärda ord
2018-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP