Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor är som fåglar

 

Fiskmåsar fux folkrörelse.
Starar som svarar spelande.
Berguvar buskens bygg.
Kajor kalasar kyrkkaffe.
Gråsparvar gillar gyttjebad.
Havsörnar himlar hommage.
I min aorta under min skjorta härbärgeras allt det sköna.
Dom likgiltigas kick över att få styra och ha full kontroll.
Vem är sjuk, vem är frisk?
Res er upp systrar bröder och slå tillbaka i revansch.
Slit av deras fromma falska masker, nyp om pungen hårt.
Kråkor kantar krematoriets kittlande klockan kärlek.
Tranornas trygga trance trots tillvarons tysta turbulens.
Manipulerade manglade människors magiska motstånd med musikens mullrande motorbuller.
Människor är som fåglar.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-18 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP