Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett objekts särskilda djup kring omvärldens omtanke


Jag tror vi alla har ett särskilt djup.

Men sen kan vi alla gå djupare än så, vilket är bra så länge man hittar upp till ytan igen. Ytan är framtid, dåtid och nutid även spykoser ligger svävande latent kring ytan här.

Man kan även sitta på ytan och gräva lite här och där, plantera ett knasfrö. Det går det med. Tillväxt kring ens egna kreativa talang! Ens kraft! Måste dock få energi och sitt vatten från publiken. I jorden ligger endast liken.

Fröfirke gör ingen sund då man blir, inte bara annorlunda utan helt utlämnad till vad andra tänkare anser.




Å fan blir dikt på detta ju =) as braaa eller??




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-18 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B