Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två gamla tanter

Ser två gamla kvinnor
Den ena håller sin arm om den andra
Ännu med glöd i ögonen
Ännu med smittande skratt
Beundransvärt
Hoppas jag fortfarande har skrattet kvar
när jag blir lika gammal
Vad hindrar det?
Ensamheten mest




Fri vers (Fri form) av Simotek
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-19 10:23



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
En härlig syn....ja visst hoppas man att det skrattas och att det finns gemenskap när man själv är gammal.
2018-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Simotek