Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lakanet

Skulle bära några släta stenskivor
att lägga på jorden hemma
Kändes bra till en början
Men sen steg pulsen
Och munnen torkade
Blev kallsvettig och darrig

Skulle dammsuga däruppe
Rummen och hallen
Kändes bra till en början
Men sen krampade benen
Och ryggen tappade lust
Blev ångestfylld och darrig

Oduglighetens lakan sveper in mig
och det är svårt att komma ut




Fri vers (Fri form) av Simotek
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-19 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simotek