Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

daNad

Det finns en oktav, större än livet

En ton just när fröet ska gro

Den lägger sin färd ut emot haven

Emot alltet har den sitt hopp, sin tro.

 

Vilja att växa, slå ut och blomma 

Våga mot strån, klänga bida

Andas ett andetag intill ljummen vind

Innan ljudet sprida vida.

 

Jag har en oktav som stannar till

Jag lyssnade en kort sekund.

Och tonen lade sig in under hud

 Jag blev vilsamt fri för en stund.

 

 

,




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-18 21:20



Bookmark and Share


  ULJO
Tänkvärt
2018-05-21

  87383 Karlsson
egentligen har jag någon slags förkärlek till fria texter, de gör lite som de vill.

detta kan dock ingen fri text
åstadkomma.

helt underbart bra.

snyggt.



2018-05-20

  morgonstjärna VIP
mycket under ytan
fint rimmat skaldat
2018-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP