Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var dig själv



ändra aldrig på vem du är
så att andra människor ska gilla dig

Var dig själv
helt och rätt person kommer
att älska dig för att DU ÄR JUST DU


Okänd




Övriga genrer (Aforism) av morgonstjärna VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-18 21:38



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Klokt.
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP