Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demensens dimma

 

 

I en dement människas ögon 

kan du skymta en glimt

av ljus.

 

Kanske finns det där inne

något vi inte vet

att bakom demensen dimma.

 

Finns lösningen på 

allt det världens

vetenskapsmän sökt.

 

Att demens är ett skydd

att inte avslöja det världen

inte kan ta!

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-18 21:41



Bookmark and Share


  aol
Tänkvärt, måtte medicin komma som kan hejda detta hemska.
2018-07-12

  ResenärGenomLivet VIP
Kan vara något att fundera på...bra...
2018-05-26

  Janina Kaminska
Tänkvärda ord.
2018-05-20

  Viksten
Starkt
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP