Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där vägen

Det svåraste
Är att lyssna inåt
På sin egen röst
Och gå
Den där egna vägen
Som ingen lär oss
Att följa
Så mycket lättare
Att vandra
dit andra pekar
Och skylla väglaget på dem
Egentligen
Är det ganska enkelt
Att hitta den där vägen
Men vi måste stanna upp
För att kunna vända
Och byta riktning




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-19 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina