Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ta risken?

läser om böcker jag redan läst
ser om filmer och serier jag redan sett

hellre det än att ta risken
att råka ut för nånting dåligt

för sånt finns det mycket av
och det känns som om livet är lite för kort




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-18 23:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man vet inte vad man får men man vet vad man har.
Själv ser jag om "Seinfeld".
2018-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP