Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan inom

Vaknar
och ser hur jorden
har förätit sig
på sig själv

Intrasslad i ett
vitt nät
av sorglöshet

Tomma gula vagnar
far förbi
på sin sista resa

En stoppskylt
så betydelselös
Ljudlösa vykort
utan adresser

Ingenting är så
långt ledes
När tar det slut?




Fri vers av Anneli A
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-07 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anneli A