Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunghäfta

Vi lekte med kristaller
låter kornen rinna över dina och mina läppar
vill stöna men när orden kommer
ingen lättnad
jag har tunghäfta

Jag dras till dig som en mal till starkt ljus, beroende av din närhet
Jag är en alkis för du, den största beståndsdel och allra största värdet
för jag tänker på dig, tänker jag
hjärtats krav
att hjärtat vill ha vad hjärtat vill ha
allt gjort i impulsens ådra på senare da'r
romantiserad bild av extas, denna stunden i minnena som finns kvar
du och jag vi finns kvar, jag lovar att vi finns kvar
studien av det som var du och jag, nattfjärilar och endagsflugor








Övriga genrer av ingenallsegentligen
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-19 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenallsegentligen
ingenallsegentligen