Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett exempel bara. Du behöver inte ens vara 'gammal,, trots att den ständiga frågan verkar vara 'och hur gammal är du?' Det börjar ungefär i fyraårsåldern och bara upprepas sedan. Som en repig skiva ungefär.


Du förstår att du är tankspridd när...





...du ser ett par glasögon, försöker sätta dem på dig och upptäcker att det där som sitter i vägen... ...är ditt första par glasögon. Ditt första par är det som sitter och rider på ryggen av din vackra näsa, placerad lämpligt nog i ansiktets mitt.

-

...föremålet du håller i smakar papper och du ser närmare på din 'mat' och minns plötsligt att du glömt ta av papperet, eftersom du blev distraherad just när du var på väg att ta av det från, befria det och sätta dina tänder i godsaken, glassen på pinnen.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-19 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP