Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvitt

Blev ett tag aldrig befriad
Mina föreställningar
De fanns där
Flockandes

Men var det min tanke
Egentligen
Att de skulle försvinna
Eller lösta mot något

Insåg efter ett tag att de fanns där för evigt
Men inte som uppfyllare av tillvaron
Utan som referens
För det gångna

Tur var det
För när jag äntrade scenen
Var det endast erfarenhet som krävdes
För att helt bli hel
Och helt

Kvitt




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-19 01:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP