Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Approach!


My New...

I love Black!
Black is my new attack!
I Love how it shows my body.
Black is my new Approach!




Bunden vers av Mim
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-19 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim