Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ur arkivet tidigare publicerad 2009 Foto Eget


Gå mot glädjen

säger han
när någon vill
beröva

och en annan
vill ge

     *

genom trädets
krona

solen strålar

någon
vidrörde

öppnade
nya rum

att varsamt
beträda

 © Eva Langrath 2009

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-19 08:45



Bookmark and Share


  ULJO
Briljant
2018-05-21

  Bibbi VIP
Så vackert.
2018-05-19

  catharina.jerbo VIP
en dikt att bli glad och rofylld av. Tack!
2018-05-19

  Viksten
En mycket vacker dikt
En strålande början på dagen
2018-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP