Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har fallit på min lott att stundom komma med en något egen förklaring på ord någon trodde sig redan veta svaret på den aldrig ställda frågan.


Förklarade ord - änkenåd





Änkenåd - den nåd som fås av änkor. Dock inte av 'Svarta änkan' (en sorts spindel, den har åtta ben och mer vet jag inte om den) eller någon mer mördande eller bedragande, bedräglig men troligen intagande personlighetstyper. I andra fall har ordet säkert en något annan betydelse. Men den går 'vi' inte in på här, kompis.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-19 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP