Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INOM MIG

 

det spirar skönhet

som jag speglar dig

du är skönhet 

du är vacker

 

jag ser inom mig

glädje i andra

ler gärna emot dig

får din glädje tillbaks

 

inom mig föds små mirakler

det är tankar om allt vad gott

en medmänniska kan göra

att alla kan dela livets allt

 

inom mig då du ler tillbaka

slår det i små vita klockor

synapserna för ljudet vidare

glädjeorkestern spelar upp

 

det kommer rysningar inom

de sprids över armar och ben

sedan över huvudgärden i ögonen

vi finns till här på jorden så underbar

 

var glad för du vet att vi finns

vi som ser glädjen i dig alltid

även de dagar livet är svårt eller tungt

vi kan le och glädjas åt gemenskapen

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-05-19 11:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
WOW, en riktig "feel-good-text" som jag tar med mig för att må ännu lite bättre!
2018-05-22

  Blått Norrsken VIP
Underbar text från din innersta kärna .

Vad underbart att se en skönhet i sin hjärtevän och samtidigt dela med sig av kärlek till sin omgivning .
Mycket vackert skrivet. Ni äger kärleken som ni strör över er medmänniska .
2018-05-21

    Lars J
Vackert, är det ordet jag tänker på efter att ha läst, bra diktat!
2018-05-20

  in effigie VIP
den vackra kärnan i det levande...fint
2018-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP