Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från ett hörn av himlen ...

 

en morgon som denna

med susande ord från torra löv

smekande vind stillar min oro

längtande jord söker desperat efter regn

 jag samlar in solsken

lindat in din kärlek

ditt namn klingar väl

i mitt hjärta

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 298 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-07-25 12:13



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
så fin denna kärleks- och naturpoesi

precis så - "efter regn längtande jord"
blandat
med kärlekens ord "ditt namn klingar väl i mitt hjärta"
2018-07-26

  dansamedvargar
Mmmmm så vackert!
2018-07-25

  Nils-Robert
Så rart skrivet om att vårda kärleken
2018-07-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett underbart ljus i din fina kärleksdikt.
2018-07-25

  Quasimodo
En ljus och kärleksfull text som klingar!
2018-07-25

  Marita Ohlquist VIP
"Ditt namn klingar väl
i mitt hjärta"
Fint formulerat om kärlekens ljuva musik!
2018-07-25

    Ken Cassel
Ler stort
:-)
Mycket fint, Thu
Solsken och inlindad kärlek kan aldrig vara fel..
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One