Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ser man annorlunda ut på kort?

 

 

 

 

ser mig i spegeln

ett ansikte i mängden

varken vacker eller ful

ganska ordinärt

som en i mängden

 

så tittar jag på ett foto av mig

och tänker.... Nääää!

inte ser jag ut så där!

jag får nog retuschera mitt foto

precis som de gör i reklamen

där alla är perfekta

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-19 11:52



Bookmark and Share


  Lento Assai
det skulle vara coolt om man kunde fotografera en människas själ.. Som eldprovet i den oändliga historien..
2018-05-20

  BenGust VIP
Jo, snart blir det att plocka fram sin kulram och räkna år och snabbt försvinnande kulor medan kanonkulan
bara växer. Och stenkul att spana in
fotofejs från olika plejs då man tydligen hade det kul-i-mojs. Men på övriga
bilder är det mer stenansikte än
brukligt. Hur kul är det?

2018-05-20

  Fulbergarn
ja foton är en bitch . men spegeln... brr
2018-05-19

  Per Drysén
Jag vet varför jag aldrig blir bra på kort. Det beror på att jag så ful.
2018-05-19

  Quasimodo
Det viktigaste är väl vad och hur man är, som person och människa tycker jag!
2018-05-19

  överlevaren VIP
Ja kort ger sällan en rättvis bild.
2018-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP