Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsken single malt och Sort guld...bagatell

 

Boule till Bolero

kloten dansar i gruset

yr sprätter iväg

lillen retar lillebror

gratulerar storebror

 

höjer volymen

på bergsprängaren ökar

Ravel tempot går

sista ronden mot sitt slut

när Bolero ebbar ut

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-19 11:46



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Häftigt! Älskar Bolero av Ravél.
2018-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP