Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20170731 (omarbetad) eget foto


på klippan


där nära molnen
högst uppe på klippan
i solnedgången
där står du ser sjöfåglarna
som flyger ut över havet
silverstrimman
innan månen tänder
sin lykta

nedanför
öppnar havet sin klyfta
mörkt speglande
himlajorden
O hade jag vingar
så jag flög
landade på klippan
bland molnen

som sprider silverdroppar
över jorden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-19 12:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
profeten med nycklarna
2021-10-20

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert...skön känsla...
2018-05-26

  Landsfiskalen
Fint ju!
2018-05-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP