Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ålderns lön

 

Det är bra att man blivit så pass gammal

att man slipper spela för gallerierna längre

Det enda galleri man behöver spela för

är sitt eget, och det räcker så väl




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-19 14:00



Bookmark and Share


    Lars J
Bra och kloka ord.
2018-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP