Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inbjudan gäller så länge evangelium förkunnas.


MÄNNISKOFISKARE

en del är motorburna

men jag är himlaburen

min tid på klotet tellus

är rena fisketuren

Gud manar genom redskap:

"kom och låt er försonas!"

om man förkastar detta

så kan man inte skonas

 

 

det finns en härlig räddning

ett hopp i alla lägen

men det finns ingen breddning

utav den smala vägen

sök nåd att kunna komma

genom den smala porten

bli född på nytt och renad

bli fri från syndalorten

 

det är ett fiskafänge

som pågått mycket länge

välj räddningen, välj arken

nu skakar änglamarken

vi seglar fram mot slutet

och kämpar oförtrutet

kom med i arbetslaget

som tar en dag i taget

 

 

LARZ GUSTAFSSON 19/5 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2018-05-19 14:06



Bookmark and Share


  objekt3
himlajorden om du vill
2018-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP