Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är en dag idag


Människor är misslyckade och tröga av naturen, ändå försöker de skapa sig ett liv på planeten. Det är bara det att de snart blir osams med andra rymdfarare. Inte fan kan en astronaut med adhd kompromissa.

Psykologen har inget svar, springer in och ut genom väggen och hånas på sociala medier för sina instabila nerver. Inte blir det bättre av att syrran hänger ut kraken som dramatiker utan lokalsinne.

Det är en dag idag och den dagen byggs en friskola helt utan inriktning. Alla ska få vara precis som de vill. Det är verkligen utopiskt, men solrosor går sönder när folk försöker göra något konstruktivt.

________




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-05-19 14:10



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det är en dag imorgon också,vadan den kan komma bli ännu värre....
2018-05-21

  Annie b'larsson VIP
Gud vet vad du vill med dina texter. 40 läsningar 10 applåder. Har du överhuvudtaget jobbat med texten. Man ska inte säga så här. Men på sajten är det ingen som ens ger konstruktiv kritik. Folk vill inte ha någon kritik. Trots att det är enda sättet att utvecklas och bli bättre. Men du kanske har lite rätt i din kritik. Lite trött på ältandet om adhd och förvirrade psykologer. Men namnet och bilden till, är faktiskt lite småkul. Du är en driftkucku. Men kommer du någon vart med det. Varför inte passa på att utveckla ditt skrivande, jag menar, när du ändå betalar för att bli publicerad på det nätet.
2018-05-20

  Fulbergarn
lika skönt skrivet som en blues av Roffe

https://www.youtube.com/watch?v=mFt8gQQXXck

2018-05-19

  Kungskobran VIP
Låter underbart härligt en friskola helt utan inriktning, där vill jag gå.

Skönt diktat

2018-05-19

  Jeflea Norma, Diana. VIP

Solrosfrön skalade på offentliga platser där det är favoritplatsen för människor som inte känner till platsen, åtföljdes av en spytt. Det är kittet som bidra till integration;
2018-05-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Samhällskritisk dikt i fantastisk prosa, som alltid, från din poetpenna.
2018-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP