Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur mår du?

Folk kollar in i mina ögon och ser en skugga av själen jag en gång hade.

Men ändå frågar dem, Hur mår du? och varje gång svarar jag, Jag mår bra!
Jag ljuger för att ....... Jag vet att om dem brydde sig, skulle dem visa det och inte ställa en fråga dem redan visste svaret på och sen nöja sig med mina ord.
Dem skulle inte heller nöja sig med att trösta mig, dem skulle sprida ett leende på mitt ansikte.




Övriga genrer av Sara.lykke
Läst 492 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-19 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara.lykke