Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du verkligen göra så mot mig?

Du ser mig stå vid busshållplatsen
Du ser att jag är ledsen
Även fast det regnar ser du mina tårar trilla ner
Du vänder dig om och fortsätter gå

Du sneglar på mig ibland
Det går sakta för dig att gå hem
Mitt hjärta värker och sorgen gör mig tung
Vill du verkligen göra så mot mig

Du sa att du älskade mig
Du gladdes åt att vara nära mig
Nu reser du bort ifrån mig
Vill du verkligen göra så mot mig




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 318 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-19 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream