Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Engelskt bröllop

När man har åsett reportaget i TV

från bröllopet mellan Prins Harry och Meghan Markle,

så öppnar sig många tankar

Människans benägenhet att se upp till allt

som är större och mer fantasifullt än deras eget liv; är enormt

Man fängslas, bedåras och man vill inte se all den teater och förställning 

som döljer sig bakom, utan man vill leva sig in i allt det glamorösa

Alla spelar med i detta spektakel; deltagare och åskådare

Bröllopet i England är verkligen ett skådespel för folket

och ett överklassens spökgalleri och hattparad

Det är ett enormt överflöd som uppvisas,

medan miljoner människor i världen lever i krig och svält

Det är i alla fall positivt att engelska kungahuset 

får lite ny blodtransfusion i sitt blåa blod;

i och med brudens afro-amerikanska ursprung




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-19 18:30



Bookmark and Share


    Lars J
Viktigt budskap, och klart att det är bekvämare att bry sig om bröllopsspekataklet än krig, svält och allt annat elände som pågår. Tala om att stoppa huvudet i sanden!
2018-05-20

  Magica VIP
Bra skrivet!
2018-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP