Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅDEN HAR SITT SÄTT

vi är alla bräckliga

svaga, otillräckliga

mot allt det förskräckliga

står vi oss rätt slätt

ingen av oss räcker till

fastän vi så gärna vill

johnny, jenny, jack och jill

nåden har sitt sätt

 

LARZ GUSTAFSSON 19/5 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2018-05-19 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP