Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smörjan och smörjelsen



--------Lisan al-Ghaib ya Abolfazl--------

LISAN AL-GHAIB

Lev


eller
framspring
pånyttfödd
skrubbad ren från synd fast med huden bortskavd

Trots att du traskar runt i hjärtskymningens snårskog
runt runt
som du tillbringar evigheter
i pinligt korsförhör
på just just
det stället av alla
saknade skymningshjärta älskade skymningshjärta

Slagen i järn och dragen än hit än dit
bevisar det järnlagen i det här

runt runt runt

rundgången i dina inre juridiska labyrinter




Fri vers (Fri form) av Khayyam
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-19 19:24



Bookmark and Share


  Engel
Du har verkligen förmågan att gjuta känsla i orden, laddade av styrka och innerlighet.
2018-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Khayyam