Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något vi behöver bli påminda om lite då och då ...


Det bästa med kramar är ...

... att de är Gratis!
så är det också med pussar ...
...de kostar heller ingenting ...

Man kan få hur många man vill
när helst man så vill, önskar och behöver
alla dagar på året
alla timmar på dygnet

Det är aldrig fel tid för en puss och en kram!

Vi brukar säga att de har en tendens
att föröka sig 
och om man inte ser till att dela ut dem
kan de bli alldeles för många
för att de ska gå att hålla reda på

Då kan det faktiskt bli lite besvärligt
och på sikt riktigt allvarligt

Så därför
Kramar och pussar
är till för att brukas gränslöst mycket och ofta
Så spara inte på dem - förbruka dem så ofta du kan och får!

Som en konsekvens eller rättare sagt som en följdverkan
av dessa insikter och när man känner att det verkligen är så här
blir leenden en naturlig del i vad vi delar med av oss själva till vår omvärld
och oss själva ...
... utöver de leenden som själva kramandet och pussandet ger förstås ...
... innan  vi ens har fått vare sig pussarna eller kramarna ...

Så sätt igång och kramas och pussas 
så mycket ni bara hinner och orkar ...

 

___________________________________

Publicerad tidigare här i februari 2012
men det förmedlade budskapet saknar bäst före datum




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-19 19:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gott med den sortens närhet...
2018-05-26

  Magica VIP
Kram! :)
2018-05-20

  M73
Kram!
2018-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP