Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt-Rätt-Vackraste jag sett

Hand i hand, gungan
Vårsolens sista strålar och vinet är nog för att ta oss igenom inatt
i en plastfamn över leklådesand
och jag svär att sommaren tar vid där alla mina sorger lagts
för du är i mina tankar någonstans
kanske överallt
hand i
hand

Blicken i dina ögon, sängen
du säger så mycket med naglarna slutna över mig
där ljuden studsar av väggen
våra hjärtan rasar som en ravin fritt utan hejd
att må bättre utan att behöva betala igen med sämre
det blir trängre
och trängre
du tränger dig
mot mig
du tränger mig
mot väggen

Du är min oas, i Sahara
allt jag velat skriva om kärlek sen innan jag kunde stava
i tankarna, du är den enda plats där de vill vara
I min samling av ovanor, min enda goda vana
det dagas
lagar
mitt brustna hjärta
med dina händer
och naglar




Övriga genrer av ingenallsegentligen
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-19 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenallsegentligen
ingenallsegentligen