Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fulöl

jag fick lära mig ett nytt ord igår
ordet är fulöl

och den som lärde mig det
menar att det är öl som är billigt
men inte nödvändigtvis gott

jag förstår inte
varför man skulle dricka alkoholdrycker
som man inte njuter av

att man skulle dricka typ vad som helst
så länge det är billigt
och bara för att bli full

jag dricker egentligen bara
rödvin, öl ( inte fulöl), akvavit, absint, konjak,
mousserande vin och Stroh 54 i hett vatten

jag dricker alkohol som är gott
och visst, jag blir full ibland
och jag har mina perioder
när jag dricker alldeles för mycket

men utgångspunkten är nog
att det är gott och att det får mig att må bra och bli glad
och då fungerar det inte med fulöl




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-19 21:54



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Det är som det finska ordet ”kyykkyviini”. Kan du det?
2018-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP