Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flöte/ porträtt

som ett smältvatten i fors, har sig livet.

 

Än hit, än dit. 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-19 23:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och än ner i diket...
2018-05-20

  morgonstjärna VIP
vi guppar på dal och topp
2018-05-20

  Fulbergarn
så fin bild
2018-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP