Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schack matt - skit snack

Schack snack matt i natt

ty.....


Bönder är folköl.
Löparna är flasköl.
Hästarna är langare.
Drottningen är vinet.
Kungen spriten.
Tornen är poliser.




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-20 03:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B