Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snacket går!

-Du har begränsade resurser! (Hörde det ifrån en främling)
-Vem har du hört det ifrån?
-Han / Hon namn...

Senare under dagen, närmre kvällen; Ringer upp personen ifråga, och frågar ömsom skäller ut vederbörande!

-Du...
-Ja...?
-Jag har hört att folk i bygden känner till att jag har begränsade resurser, hur kommer det sig att du har spridit detta? Förstår du inte, att det inte är saker, som man sprider till folk? Jag vet att det är du, för du är den enda som jag har berättat det för! Jag tog det för självklart, att du hade förmåga, att förstå, att man inte sprider så personliga saker till folk!?

-Jaså, var det en hemlighet?
Det var inget illa men`t !
Det slank väl ur mig!




Bunden vers av Mim
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-20 06:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim