Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God morgon

Ligger i vår stora säng och lyssnar till fåglars sång. 

Solens strålar smeker bar hud. 

Funderar på att kliva upp.

Lyssnar till kvinnans tunga andetag.

Jag ligger kvar en stund. 

Njuter av att bara ligga här och ta in.

 




Övriga genrer av ingenmening
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-20 07:44



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
låter som en rofylld morgon
en god morgon :)
2018-05-23

    Lars J
Fångat ögonblick på pränt, bra!
2018-05-20
  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening