Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sjuder och det låter det flödar utav ljud

Sol och klarblå himmel
varma vindar mot hyn
njuter av hela mitt hjärta
ser vingar högt i skyn

Blommorna de strålar
vilken vacker härlig skrud
det sjuder och det låter
det flödar utav ljud

Kvittertoner spelar
sin ljuvliga symfoni
lyssnar in och fångar
går inte att låta bli

Äntligen har grönskan
vackra skogen slagit ut
nu gäller det att fånga
innan allt har tagit slut





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-20 11:05



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Jag förvandlas till en spindelkvinna som fångat in allt det sköna i det gröna och färgrika!
2018-05-22

  Fulbergarn
Jag fångar för fullt
2018-05-21

  M73
Härligt skrivet om sommaren.
2018-05-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP