Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från 2009


Epoker igenom

 

 

En flod flyter genom landskapet

stilla - ja med värdighet

i ett aldrig sinande flöde

epoker igenom

Vattnet som ser

Vattnet som ger

livet som blommar

Sanningens källa i evighet

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-20 11:52



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Klar som en källa lyser ordens formler!
2018-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg