Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På jakt

 

 

du ignorerar mig

jag är luft för dig

men det kommer en dag

då ska du veta att jag

 

är gjord av mod

av kött och blod

med vilja så stark

över denna mark

 

så var på din vakt

när jag är på jakt

med Amors pilar

jag snabbt ilar

 

får jag dig på kornet

tutar jag i hornet

sedan pilen fyrats av

jag kärleksdos gav

 

i hjärtat ditt

jag träffat prick

nu är du min kära

på det jag kan svära

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-20 11:57



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Hm, så du är jägare du :)
2018-05-20

  överlevaren VIP
Träffsäkra ord....
2018-05-20

  BenGust VIP
Med sol i sinn och luft under vingarna kommer man långt.
2018-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP